Навчальний курс від проєкту ЄС «Право-Justice»

Навчальний курс «Підготовка тренерів з впровадження сервісів для вразливих категорій користувачів суду» розпочався 15 липня 2020 р. та передбачає проведення 8 вебінарів з періодичністю двічі на тиждень. Курс  розроблено експертами Ініціативи «Модельні суди» Проєкту ЄС “Право-Justice”.

Від Тренінгового центру прокурорів України на навчання делеговано консультанта відділу методологічного забезпечення підготовки прокурорів та тренерів Валерія Кравчука.

Метою навчального курсу є підготовка тренерів, які в подальшому самостійно зможуть передати набуті спеціальні професійні знання та навички своїм колегам задля поширення кращих європейський практик із забезпечення доступу до правосуддя для вразливих користувачів суду. Програма розроблена для суддів, працівників апарату суду, прокурорів, представників Національної поліції України та системи безоплатної правової допомоги.

Докладніше ознайомитись із Програмою курсу можна за посиланням.

Сподіваємось, що здобуті знання сприятимуть поширенню позитивного досвіду із забезпечення належного дотримання прав на доступ до правосуддя вразливих категорій користувачів судових послуг в Україні.

Нефьодова Дар'я