Розпочато співпрацю з Інститутом права КНУ ім. Т. Шевченка

23 вересня 2020 р. підписано меморандум про співробітництво між Тренінговим центром прокурорів України та Інститутом права Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

Тренінговий центр прокурорів України розпочинає активну роботу з українськими вищими навчальними закладами. Інститут права КНУ імені Тараса Шевченка став першим, з ким Тренінговий центр підписали меморандум про співпрацю.

Меморандум підписали директорка Тренінгового центру Олеся Отраднова та виконуюча обов’язки директора Інституту права Олена Орлюк.

Метою Меморандуму є популяризація правничої професії, організація та здійснення співпраці Сторін на основі взаємного обміну інформацією і досвідом у рамках проведення спільних науково-практичних заходів (круглих столів, конференцій, тренінгів тощо) для підвищення кваліфікації прокурорів та державних службовців органів прокуратури, а також для навчання та виховання здобувачів вищої освіти, що навчаються в Інституті права.

Сторони домовилися, що обумовлена метою цього Меморандуму співпраця ґрунтується на принципах верховенства права, взаємної вигоди та поваги до прав.

Нефьодова Дар'я