Стажування кандидатів на посаду прокурора Офісу Генерального прокурора

5 жовтня 2020 року відбувся урочистий початок стажування кандидатів на посаду прокурора Офісу Генерального прокурора.

Директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова привітала усіх кандидатів з успішним проходженням добору і побажала гарного проходження первинної підготовки у стінах Тренінгового центру.

Начальниця відділу організації добору на посади прокурорів управління роботи з кадрами Офісу Генерального прокурора Алла Павлова пояснила майбутнім прокурорам Офісу Генпрокурора правила проходження стажування та закликала звертатись до неї за будь-якими практичними питаннями.

«Ми серйозно попрацювали над змістом, над формою та над тренерським  складом. З вами будуть працювати 28 тренерів. Це будуть судді Верховного суду, прокурори за різними спеціалізаціями, практичні психологи, адвокати та детективи», – додав начальник аналітичного відділу підготовки прокурорів ТЦПУ Андрій Орлеан.

На базі Тренінгового центру прокурорів України з 5 по 19 жовтня 2020 року триватиме перший етап стажування кандидатів на посаду прокурора Офісу Генерального прокурора, що складається з теоретичної (первинної) підготовки кандидатів на посаду прокурора. Після успішного проходження першої частини підготовки, кандидатів очікує другий етап стажування – практичний вже в Офісі Генерального прокурора.

Нагадаємо, 52 кандидати успішно пройшли добір на вакантні посади прокурорів Офісу Генерального прокурора.

Другий добір на вакантні посади прокурора Офісу Генерального прокурора тривав з 21 по 29 вересня 2020 року на базі Тренінгового центру прокурорів України.

Нефьодова Дар'я