Тренінг «Професійне здоров’я державного службовця»

6 жовтня 2020 року відбувся офлайн-тренінг для державних службовців категорії „Б” і „В” структурних підрозділів Офісу Генерального прокурора за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Професійне здоров’я державного службовця».

Тренінг створено з метою формування психологічної культури та внутрішньої відповідальності за особисте здоров’я, оптимізації психічної стійкості, підвищення рівня професійної компетентності державних службовців органів прокуратури.

Директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова привітала працівників органів прокуратури з початком тренінгу. «Сьогодні в стінах Тренінгового центру прокурорів – перший тренінг для держслужбовців, чому ми надзвичайно раді. Ми не хочемо обмежувати свою діяльність тільки для осіб, які мають статус прокурора. Ми дуже орієнтовані на те, щоб усі працівники органів прокуратури отримували якісну професійну освіту», – зауважила директорка.

Тренувала учасників заходу Ірина Бурлакова – докторка психологічних наук, доцентка, професорка кафедри практичної психології та соціальної роботи Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля.

Протягом одноденного тренінгу всі присутні мали змогу підвищити рівень професійних компетентностей, таких як: прийняття ефективних рішень, націленість на результат, вміння впроваджувати інновації та креативність.

Нефьодова Дар'я