Підписання меморандуму з Проєктом Пробації NORLAU

18 листопада 2020 року відбулось підписання меморандуму про співпрацю між Тренінговим центром прокурорів України та Проєктом NORLAU «Підтримка судової реформи в Україні через повномасштабне впровадження пробації в Україні».

Для підписання меморандуму до Тренінгового центру прокурорів України прибули керівник Проєкту NORLAU Сірі Фйортофт, експерт з питань пробації Артем Бабак, керівник підрозділу Прокуратури Бйорн Ларсен і начальник відділу пробації в Норвегії Гейр Йенсен.

Тренінговий центр прокурорів України представляли директорка Олеся Отраднова,  начальниця відділу зовнішніх зв’язків Анастасія Маркелова та консультант аналітичного відділу підготовки прокурорів Людмила Грицаєнко.

 

Учасники зустрічі окреслили перспективи двосторонньої співпраці задля професійного навчання та безперервної освіти прокурорів в Україні з метою підвищення їхньої кваліфікації у сфері пробації та застосування альтернативних видів покарання.

Принагідно зауважимо, що норвезькі радники з питань верховенства права в Україні (NORLAU) підтримують судову реформу в Україні через повномасштабне впровадження пробації в Україні.

Нефьодова Дар'я