Підготовка тренінгового курсу для прессекретарів прокуратур

20 січня 2021 року відбулась онлайн-зустріч робочої групи щодо підготовки тренінгового курсу (ТоТ) для прессекретарів прокуратур як тренерів з питань комунікації прокурорів зі ЗМІ.

Представники Консультативної місії Європейського Союзу, Управління Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проєктів, Офісу Генерального прокурора та Тренінгового центру прокурорів України обговорили питання з організації та проведення тренінгового курсу.

 

Тренінговий центр прокурорів України представляли начальниця відділу зовнішніх зв’язків Анастасія Маркелова, начальниця відділу по роботі з тренерами Катерина Солодова, консультантка аналітичного відділу підготовки прокурорів Інна Бевзюк та заступник начальника відділу оствітньо-інформаційних технологій Володимир Воїнов.

Робота з організації та проведення тренінгового курсу (ТоТ) для прессекретарів, які у майбутньому будуть розвивати навички професійної комунікації прокурорів зі ЗМІ, відбувається у межах діяльності Тренінгового центру прокурорів України з навчання тренерів.

 

Нефьодова Дар'я