Спільне бачення #новапрокуратура (перша група)

14-15 грудня 2021 року у Тренінговому центрі прокурорів України відбулась робоча сесія заступників керівників обласних прокуратур.

Символічно, що перше навчання у день відкриття нового тренінгового простору розпочалось із стратегічної сесії для перших заступників керівників обласних прокуратур. Генеральний прокурор Ірина Венедіктова привітала учасників заходу та побажала ефективної командної роботи. Упродовж двох днів прокурори матимуть змогу вчитись, пізнавати нове, розвивати культуру поваги, взаєморозуміння і командності.

Тренерський склад першого дня:

Олеся Отраднова – директор Тренінгового центру прокурорів України;

Олексій Бонюк – начальник Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора.

У другий день учасники прослухали тренінг «Стратегічні комунікації». Експертка зі стратегічних та кризових комунікацій, тренерка та викладачка зі зв’язків з громадськістю, комунікацій, проведення кампаній та антикризового менеджменту Катерина Краснова, показує учасниками тренінгу різні техніки комунікації для налагодження внутрішніх і зовнішніх комунікаційних систем. У другій частині тренінгового дня експерт у сфері діджитал-комунікацій Микола Косенко розкаже аудиторії про прикладні інструменти розвитку власних каналів організації у соцмережах.

Модератор заходу: Каміла Снігар – експерт аналітичного відділу підготовки прокурорів Тренінгового центру прокурорів України.

#новапрокуратура – це не просто хештег, а те, що об’єднує і має ще більше згуртувати всіх працівників органів прокуратури.

 

 

Нефьодова Дар'я