Андрій Орлеан та Дмитро Лотюк взяли участь у першому засіданні Керівного комітету Проєкту Ради Європи «HELP для України в тому числі під час війни»

Команда Тренінгового центру прокурорів України продовжує отримувати та впроваджувати у навчання найкращий міжнародний досвід для підвищення кваліфікації прокурорів та державних службовців органів прокуратури.

12 квітня 2023 року відбулось Перше засідання Керівного комітету партнерів Тренінгового центру прокурорів України – Проєкту Ради Європи «HELP (Освіта в галузі прав людини для юристів) для України в тому числі під час війни».

Під час засідання заступник директора Тренінгового центру прокурорів України Андрій Орлеан наголосив: «Тренінговий центр прокурорів України як майданчик розвитку прокурорів зацікавлений у розширенні навчальних можливостей. Зокрема, ми будемо адаптувати курси HELP до національного контексту й пропонувати актуальний для українських прокурорів тренінговий продукт, побудований на міжнародних стандартах захисту прав людини».

Начальник аналітичного відділу підготовки прокурорів Дмитро Лотюк додав: «… невдовзі для навчання прокурорів буде запущено один із найактуальніших курсів HELP. Ми зацікавлені у використанні курсів платформи дистанційного навчання для підвищення кваліфікації прокурорів. У свою чергу, для допомоги учасникам в опануванні матеріалу необхідні українські тренери таких курсів. Одним із наших пріоритетів є розширення мережі тьюторів HELP серед команди Тренінгового центру прокурорів України, тому ми зацікавлені у проведенні тренінгів для тренерів».

Детальніше про результати Першого засідання Керівного комітету Проєкту Ради Європи «HELP (Освіта в галузі прав людини для юристів) для України в тому числі під час війни» ви можете дізнатись за покликанням: http://surl.li/gmeaz.

Слава Україні!

Халімончик Богдан