Олеся Отраднова та Андій Орлеан взяли участь у презентації Плану дій Ради Європи для України на 2023–2026 роки «Стійкість, відновлення та відбудова»

Директор Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова та заступник директора Андрій Орлеан взяли участь у презентації Плану дій Ради Європи для України на 2023–2026 роки «Стійкість, відновлення та відбудова», а також у першому засіданні Керівного комітету Плану дій, який відбувся 24 квітня 2023 року.

Тренінговий центр прокурорів України є постійним партнером різноманітних проєктів Ради Європи та активно впроваджує стандарти Ради Європи під час розроблення тренінгів та аналітичних матеріалів для прокурорів і державних службовців органів прокуратури.

Окрім цього, тренери Тренінгового центру прокурорів України беруть участь у тренінгах для тренерів, організованих проєктами Ради Європи з метою імплементації найкращих міжнародних практик у навчання фахівців.

Ми вдячні за багаторічну підтримку Ради Європи у зміні підходів до навчання прокурорів та розвитку системи кримінальної юстиції і сподіваємось реалізувати спільні численні ініціативи для професійного розвитку прокурорів у майбутньому.

Детальніше про захід ви можете дізнатись за покликанням: https://www.coe.int/uk/web/kyiv/-/Стійкість-відновлення-та-відбудова-презентаці?fbclid=IwAR3u7jEABsZqrekROioPYAOaR0Wm7NqifVP7NGYrqqP-xBMrw4p8yfDz0v0

Халімончик Богдан