«Тренінг для тренерів»

Сьогодні у Тренінговому центрі прокурорів України розпочався «Тренінг для тренерів» (Training of Trainers – ToT), який триватиме з 14 по 16 вересня 2020 року.

Захід  спрямований на розвиток особистісних якостей учасників, необхідних для фасилітації групових процесів, а також на ознайомлення з теорією роботи із групою в межах концепції «навчання через досвід».

Цей триденний тренінг розроблений за підтримки Ради Європи для тих, хто планує стати тренерами Тренінгового центру прокурорів України. Метою заходу є оволодіння майбутніми тренерами методиками розробляння та проведення тренінгів для прокурорів із використанням інноваційних освітніх методів.

Тренерка тренінгу – бізнес-тренерка, HR-консультантка,  фасилітаторка  Наталія Римар, яка ділитиметься власними секретами проведення тренінгів. Для цього вона використає такі методи, як: дискусія, мозковий штурм, групова робота, кейс-метод, рольова гра, мінілекція, розминка, фасилітація.

Захід відбуватиметься з дотриманням карантинних обмежень, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами від 2 вересня 2020 року № 791).

Нефьодова Дар'я