Робота в команді

10 листопада 2021 року у Тренінговому центрі прокурорів України завершився триденний тренінг за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Робота в команді» для державних службовців категорій «Б» і «В», який тривав з 8 по 10 листопада.

Учасники заходу систематизували знання про групову динаміку та принципи формування команд у роботі державного службовця, а також відпрацьовували навички ефективної командної взаємодії із застосуванням сучасних соціально-психологічних технологій, методів та інструментів.

Тренерами тренінгового курсу стали: Борщ Григорій, доцент, к. держ. упр., доцент кафедри регіонального управління, місцевого самоврядування та управління містом Національної академії державного управління при Президентові України та Титаренко Олександр, доцент, к. держ. упр., доцент кафедри регіонального управління, місцевого самоврядування та управління містом Національної академії державного управління при Президентові України та Виноградова Вікторія, завідувач кафедри психології та педагогіки Навчально-наукового гуманітарного інституту Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського кандидат педагогічних наук, доктор психологічних наук.

 

 

 

Нефьодова Дар'я