День працівників прокуратури

Сьогодні у Тренінговому центрі прокурорів України відбулись урочистості з нагоди ювілейного Дня працівників прокуратури.

З вітальним словом звернулись до аудиторії заступники директора Тренінгового центру прокурорів України Яковлєв Андрій Анатолійович та Орлеан Андрій Михайлович.

Під час заходу були нагороджені подяками співробітники ТЦПУ за вагомі особисті досягнення у професійній діяльності, сумлінне та зразкове виконання обов’язків, вагомий внесок у діяльність ТЦПУ та з нагоди Дня працівників прокуратури.

А також сьогодні мали честь відзначити Грамотою Генерального прокурора працівників ТЦПУ за сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Дня працівників прокуратури.

Традицією стає нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу творчих та/або наукових робіт серед студентів, які навчаються за спеціальністю «Право» в закладах вищої освіти. Цього року студенти-правники розкривали тему: «Прокурор майбутнього».
Яким же бачить майбутнього прокурора сучасна молодь ми змогли зрозуміти після презентації студентами своїх переможних робіт.

Сюрпризом для співробітників Тренінгового центру прокурорів України стало привітання вустами дітей.

Нефьодова Дар'я