Триває добір на вакантні посади прокурорів в Офісі генерального прокурора

Не пропустіть своєї можливості стати частиною нової команди Офісу Генерального прокурора.

Нові прокурори отримають додаткові можливості та стимули для професійної та особистої реалізації.
Серед іншого, прокурори матимуть можливість підвищувати свою кваліфікацію на базі Тренінгового центру прокурорів України та брати участь у професійних тренінгах українських та іноземних тренерів, залежно від своїх індивідуальних потреб.

Добір на вакантні посади проводиться відповідно до пункту 20 розділу ІІ «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури» від 19.09.2019 № 113-IX, Порядку проведення добору на зайняття вакантної посади прокурора, затвердженого наказом Генерального прокурора від 10.01.2020 № 11, та наказу Генерального прокурора від 4 червня 2020 року № 266 «Про проведення добору на зайняття вакантної посади прокурора в Офісі Генерального прокурора»

Добір проходить у 3 етапи:
– складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора;
– складення іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки;
– проведення співбесіди з метою виявлення відповідності кандидата вимогам професійної компетентності та доброчесності. Для оцінки рівня володіння практичними уміннями та навичками кандидати виконують письмове практичне завдання.

Більше інформації про другий добір на зайняття вакантної посади прокурора в Офісі Генерального прокурора можна знайти на офіційному сайті Офісу Генерального прокурора.

Всі накази та інші документи Генерального прокурора з питань добору на вакантні посади прокурорів в Офісі Генерального прокурора за посиланням.

ВАЖЛИВО! Строк прийому документів для участі у доборі на зайняття вакантної посади прокурора продовжено до 9 серпня 2020 року (включно) (відповідно до наказу Генерального прокурора від 7 липня 2020 року № 314 «Про продовження строків прийому документів для участі у доборі на зайняття вакантної посади прокурора в Офісі Генерального прокурора»)

Халімончик Богдан