Нагородження працівників Тренінгового центру прокурорів України

4 серпня відбулась урочиста церемонія вручення Подяк працівникам Тренінгового центру прокурорів України з нагоди завершення відкритого конкурсу на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), а також атестації прокурорів регіональних прокуратур.

Нагадаємо, що з 9 червня по 10 липня 2020 року на базі Тренінгового центру прокурорів України відбувалися співбесіди з кандидатами на посади прокурорів САП. А з 1 по 21 липня 2020 року тривав третій етап атестації регіональних прокурорів, який на базі Тренінгового центру прокурорів України проводив Офіс Генерального прокурора.

Відповідно до пункту 22 Статуту Тренінгового центру прокурорів України та керуючись пунктом 6 Правил внутрішнього трудового розпорядку Тренінгового центру прокурорів України, затвердженого наказом директора Тренінгового центру прокурорів України від 26 червня 2020 року № 22-од, працівникам, які брали активну участь у проведенні відкритого конкурсу на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) та в атестації прокурорів регіональних прокуратур було оголошено Подяку із занесенням відповідного запису до трудової книжки.

Директорка Тренінгового центру прокурорів України Отраднова Олеся Олександрівна подякувала усій команді за плідну роботу й особисто вручила відзнаки працівникам.

Після привітань Олеся Олександрівна поділилась планами розвитку Тренінгового центру прокурорів України та побажала наснаги і подальшої злагодженої роботи.

«Ми активно плануємо розвивати міжнародне співробітництво, будемо працювати над просуванням нашого позитивного іміджу. Ми маємо бути острівцем позитиву», – зазначила директорка.

 

Нефьодова Дар'я