У Тренінговому центрі прокурорів України відбувся тренінг «Дизайн тренінгу»

18 серпня у Тренінговому центрі прокурорів України закінчився тренінг «Дизайн тренінгу», який для консультантів відділу методологічного забезпечення підготовки прокурорів та тренерів і відділу методологічного забезпечення підвищення кваліфікації державних службовців провела сертифікований бізнес-тренер, фасилітатор і психолог Наталія Римар.

Тренінговий центр прокурорів України формує новий підхід до підготовки прокурорів і держслужбовців та сприяє якісному підвищенню їх професійного рівня. Саме тому, ґрунтуючись на потребах практики, триває створення нових тренінгів і залучення до проведення кожного з них компетентних тренерів.  Особливу увагу приділено розвитку особистісних компетенцій для формування якісно нової професійної культури прокурорів.

 

Працівники Тренінгового центру прокурорів України ознайомилися з інноваційними формами і методами організації та проведення тренінгів, мали можливість, проаналізувавши та згенерувавши усі можливі ідеї, самі змоделювати матриці тренінгів, у підготовці яких безпосередньо братимуть участь.

Посилену увагу було приділено створенню чек-листа для проведення майбутніх тренінгів. Із цією метою розглянуто таку класичну модель його проєктування, як ADDIE (абревіатура від analysis, design, development, implement, evaluate).

Проведення таких заходів сприятиме розвитку інформаційно-комунікативних навичок, успішному застосуванню інноваційних технологій для налагодження конструктивної взаємодії та ефективної співпраці між усіма суб’єктами підготовки тренінгів для прокурорів і державних службовців.

Нефьодова Дар'я