Первинну підготовку пройшли 52 кандидати на посаду прокурора Офісу Генерального прокурора

19 жовтня 2020 року завершилось первинне стажування 52 кандидатів на посаду прокурора Офісу Генерального прокурора.

Із 5 по 19 жовтня 2020 року на базі Тренінгового центру прокурорів України тривав перший етап їхнього стажування – теоретична (первинна) підготовка. Далі кандидати на посаду прокурора проходитимуть другий етап стажування (уже практичний) в Офісі Генерального прокурора.

Директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова передала вітання кандидатам з успішним проходженням добору та завершенням первинної підготовки у ТЦПУ.

Кандидатів на посаду прокурора Офісу Генерального прокурора з проходженням теоретичної (первинної) підготовки привітали також начальник аналітичного відділу підготовки прокурорів Тренінгового центру прокурорів України Андрій Орлеан і начальниця відділу організації добору на посади прокурорів управління роботи з кадрами Офісу Генерального прокурора Алла Павлова.

«На цьому ваше спілкування з Тренінговим центром прокурорів України, звісно, не завершується. Ми будемо надалі з вами співпрацювати. Я дякую вам за активність, за участь у практичних завданнях. Наші тренери високої думки про вас. Я впевнений, що ті знання, які ви отримали у стінах Тренінгового центру, ви використаєте у роботі в Офісі Генерального прокурора», – додав Андрій Орлеан.

Принагідно зазначимо, що всі кандидати пройшли три етапи добору: тестування на знання законодавства; тестування на загальні здібності та навички; співбесіду з виконанням практичного завдання.

Нефьодова Дар'я