Триденний тренінг для державних службовців

Упродовж 16–18 листопада 2020 року в Тренінговому центрі прокурорів України відбувся офлайн-тренінг за тематикою спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Державна політика у сферах європейської  та євроатлантичної інтеграції України».

Партнерами зазначеної програми підвищення кваліфікації державних службовців є канадський Проєкт SURGe та Центр інформації і документації НАТО.

Державні службовці категорій «Б» і «В» Офісу Генерального прокурора підвищили кваліфікацію у межах спеціальної короткострокової програми. Учасники, зокрема, удосконалили професійні знання про основні засади створення та функціонування Європейського Союзу, механізми його роботи тощо й відпрацювали навички з цих та інших питань, що стосуються  окресленої тематики.

Принагідно зауважимо, що в межах цієї триденної спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації відбувся онлайн-семінар «НАТО: як все працює?», який провела директорка Центру інформації та документації НАТО в Україні Вінета Кляйне.

Нефьодова Дар'я