Онлайн підписання меморандуму з Академією правоохоронних органів при Генеральній прокуратурі Республіки Казахстан

22 грудня 2020 року директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова підписала Меморандум про співробітництво з ректором Академії правоохоронних органів при Генеральній прокуратурі Республіки Казахстан Ергалі Мерзадиновим.

Відповідно до Меморандуму про співробітництво Сторони докладатимуть максимальних зусиль для обміну експертами та їх залучення до тренінгів.

Окрім іншого, заплановано проведення спільних науково-практичних заходів та обмін досвідом у сфері первинної підготовки прокурорів.

Підписанти також сприятимуть реалізації ініціатив та проєктів щодо створення умов для ефективного навчання у тренінговому форматі за темами запобігання незаконному обігу наркотичних речовин, торгівлі людьми, легалізації (відмиванню) доходів.

На урочистій церемонії підписання Меморандуму також були присутні проректор Академії Маралбек Ешимов та прокурор Управління міжнародного співробітництва Абилай Акай. Тренінговий центр прокурорів України представили начальник аналітичного відділу підготовки прокурорів Андрій Орлеан та начальниця відділу зовнішніх зв’язків Анастасія Маркелова.

Нефьодова Дар'я