Початок співпраці з «Ла Страда – Україна»

14 січня 2021 року в Тренінговому центрі прокурорів України відбулось підписання меморандуму про співробітництво з ГО «Ла Страда – Україна».

Для урочистого підписання угоди до Тренінгового центру прокурорів України завітали президентка ГО «Ла Страда – Україна» Катерина Черепаха та віцепрезидентка цієї організації Марина Легенька. Зустрічали майбутніх партнерів директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова, начальниця відділу зовнішніх зв’язків Анастасія Маркелова  та начальник аналітичного відділу підготовки прокурорів Андрій Орлеан.

Сторони мають намір розвивати та поглиблювати співпрацю для сприяння інституційному розвитку й успішному функціонуванню Тренінгового центру прокурорів України та задля забезпечення гендерної рівності й мирного співіснування.

Також партнери окреслили плани щодо реалізації спільних проєктів і тренінгів у сфері протидії торгівлі людьми, які будуть проводитись на постійній основі. «Сподіваюсь, що наша взаємодія буде плідною та довгою», – зазначила Олеся Отраднова.

Нефьодова Дар'я