Робоча зустріч з представниками ГО «Всеукраїнська асоціація поліграфологів»

18 січня 2021 року в Тренінговому центрі прокурорів України відбулась робоча зустріч з представниками ГО «Всеукраїнська асоціація поліграфологів»: президенткою Тетяною Морозовою та виконавчим директором Володимиром Ведмедем.

Зустріч проводили директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова, заступник директора Андрій Орлеан,   начальниця відділу зовнішніх зв’язків Анастасія Маркелова та консультант аналітичного відділу підготовки прокурорів Дмитро Лотюк.

Учасники зустрічі в дружній атмосфері напрацьовували ідеї стосовно того, як можна спрямовувати знання та вміння поліграфологів на розвиток і вдосконалення роботи прокурорської спільноти.

«Співпрацювати з Тренінговим центром прокурорів України для нас дуже престижно», – зазначила Тетяна Морозова.

«Пріоритетом нашого співробітництва може стати використання поліграфа як ефективного способу доказування у тренінговому форматі», – додала Олеся Отраднова.

Сторони домовились формалізувати спільну роботу шляхом укладення найближчим часом меморандуму про взаємодію.

Зазначимо, що Всеукраїнська асоціація поліграфологів – громадська організація, яка діє на всій території України з метою об’єднання поліграфологів з різними професійними знаннями та практичним досвідом для формування єдиного фундаментального наукового базису й теоретичних основ проведення досліджень із поліграфом, створення методологічних рекомендацій, а також узагальнення практичного досвіду роботи з поліграфом у нашій країні.

Нефьодова Дар'я