ТоТ

9 липня завершився Тренінг для потенційних і діючих тренерів з відстоювання позиції сторони обвинувачення у суді за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу у межах проєкту „Pravo Police”.
Тренінг тривав з 2 по 9 липня 2021 року у Тренінговому центрі прокурорів України.
Навчальний курс покликаний вдосконалити навички прокурорів з адвокації у кримінальних процесах та сприяти дотриманню принципу справедливого судового розгляду.
Учасниками заходу стали прокурори ОГП, САП, Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону, Львівської обласної прокуратури, Харківської обласної прокуратури та Печерської окружної прокуратури міста Києва.
Учасники навчились основним підходам до підготовки якісних вступних та обвинувальних промов, принципам проведення прямого й перехресного допитів.
А також оволоділи основами ораторської майстерності та зможуть застосовувати отримані знання під час навчання інших.
Тренінг провели експерт КМЄС з питань реформування прокуратури Львівського регіонального представництва КМЄС Дмитро Богдан разом із Стівом Терреттом, адвокатом Англії та Уельсу, професором Кембриджського університету, доктором наук та директором Британського юридичного центру.
Нефьодова Дар'я