Використання табличного процесора Microsoft Excel у роботі державного службовця органів прокуратури

29 жовтня 2021 року у Тренінговому центрі прокурорів України завершився тренінговий курс за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Використання табличного процесора Microsoft Excel у роботі державного службовця органів прокуратури (середній рівень)» для державних службовців категорії «Б» і «В» Офісу Генерального прокурора, обласних прокуратур та окружних прокуратур.

Протягом трьох днів (27-29 жовтня) учасники оновлювали та удосконалювали знання, уміння, та навички виконувати завдання шляхом ефективного використання Microsoft Excel у практичній діяльності для автоматизації процесів обробки та презентації інформації. Навчання спрямоване на підвищення рівня комп’ютерної грамотності  та застосування сучасних інформаційних технологій.

Тренерами курсу стали:

Маркіна Світлана – позаштатна викладачка, тренерка комп’ютерної грамотності.

Аузін Роман, заступник начальника управління –  начальник відділу аналітичної роботи управління аналітичного забезпечення діяльності Генерального прокурора Департаменту організаційно-контрольної діяльності‚ правового та аналітичного забезпечення Офісу Генерального прокурора.

Нефьодова Дар'я