Спільне бачення #новапрокуратура (друга група)

16-17 грудня 2021 року у Тренінговому центрі прокурорів України відбулась робоча сесія заступників керівників обласних прокуратур. Учасників тренінгу привітав з початком командної роботи заступник Генерального прокурора Мустеца Ігор.

Щодня прокурори вирішують важливі завдання та, здійснюючи повсякденну діяльність, концентруються на конкретних проблемах. А протягом наступних двох днів прокурори матимуть змогу поглянути на себе зі сторони, очима суспільства, і визначити якою прокуратуру хочуть бачити громадяни.

Тренерський склад:

Вероніка Плотнікова – начальник управління організації виконання рішень ЄСПЛ, аналітичного та документального забезпечення Департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу Генерального прокурора;

Юлія Усенко – начальник Департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу Генерального прокурора.

Упродовж двох днів прокурори матимуть змогу вчитись, пізнавати нове, розвивати культуру поваги, взаєморозуміння і командності.

У другий день учасники прослухали тренінг «Стратегічні комунікації».

Експертка зі стратегічних та кризових комунікацій, тренерка та викладачка зі зв’язків з громадськістю, комунікацій, проведення кампаній та антикризового менеджменту Катерина Краснова, показує учасниками тренінгу різні техніки комунікації для налагодження внутрішніх і зовнішніх комунікаційних систем.

У другій частині тренінгового дня експерт у сфері діджитал-комунікацій Микола Косенко розкаже аудиторії про прикладні інструменти розвитку власних каналів організації у соцмережах.

Модератор заходу: Каміла Снігар – експерт аналітичного відділу підготовки прокурорів Тренінгового центру прокурорів України.

#новапрокуратура – це не просто хештег, а те, що об’єднує і має ще більше згуртувати всіх працівників органів прокуратури.

Нефьодова Дар'я