«Стратегічні комунікації»

10 грудня в Тренінговому центрі прокурорів України проходить тренінг «Стратегічні комунікації» для працівників відділів інформаційної політики обласних прокуратур.
Зв’язки з громадськістю (піар) — це комунікація із зовнішніми стейкхолдерами. В той час, як стратегічна комунікація — це комплекс внутрішніх та зовнішніх комунікацій.

Експертка зі стратегічних та кризових комунікацій, тренерка та викладачка зі зв’язків з громадськістю, комунікацій, проведення кампаній та антикризового менеджменту Катерина Краснова, поділилась із учасниками тренінгу різними техніками, які допоможуть їм у роботі з висвітленням діяльності їхніх обласних прокуратур та секретами налагодження внутрішніх і зовнішніх комунікаційних систем.
А також прессекретарі удосконалили навички щодо планування комунікацій, розроблення комунікаційних матеріалів, передачі повідомлень через цифрові канали комунікацій та співпраці з медіа.

У другій частині тренінгового дня експерт у сфері діджитал-комунікацій Микола Косенко розказав аудиторії про прикладні інструменти розвитку власних каналів організації у соцмережах.

Модератор заходу: Каміла Снігар – експерт аналітичного відділу підготовки прокурорів Тренінгового центру прокурорів України.

 

 

Нефьодова Дар'я