Підписання Меморандуму про співпрацю між ТЦПУ та Інститутом держави і права ім. В.М. Корецького НАН України

06 липня 2022 року Директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова та Директор Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України Олександр Скрипнюк підписали Меморандум про співробітництво.

На зустрічі з нагоди підписання Меморандуму про співпрацю були присутні заступники Директора Тренінгового центру прокурорів України Андрій Орлеан та Андрій Яковлєв, а також Вчений секретар Інституту держави і права ім.В.М.Корецького НАН України Оксана Кваша та Директор Центру дослідження воєнних злочинів при Інституті держави і права ім.В.М.Корецького НАН України Микола Сірий.

Нині в Інституті держави і права ім.В.М.Корецького НАН України створено Центр дослідження воєнних злочинів, пріоритетним завданням якого є підготовка практичних рекомендацій для органів системи прокуратури та правосуддя.

Зараз, в умовах повномасштабного військового вторгнення російської федерації на територію України, особливо важливим є консолідація усіх представників правничої спільноти для притягнення до відповідальності усіх винних, хто вчинив воєнні злочини на території України.

Тренінговий центр прокурорів України завжди відкритий до співпраці задля створення ефективних тренінгів, які розвивають компетенції усіх прокурорів України.

Халімончик Богдан