У Тренінговому центрі прокурорів України пройшло підвищення кваліфікації державних службовців за загальною короткостроковою програмою «Виконання на високому рівні поставлених завдань в умовах змін»

Усі громадяни України діють за принципом «дозволено все, що прямо не заборонено законом», проте для державних службовців ця формула набагато жорсткіша: «дозволено тільки те, що прямо дозволено законом».

13–17 лютого у Тренінговому центрі прокурорів України в онлайн-форматі пройшло навчання для державних службовців категорій «Б» та «В» органів прокуратури за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Виконання на високому рівні поставлених завдань в умовах змін».

Нині – час постійних змін і перебудов як для кожного особисто, так і для держави загалом. Державна служба є одним із важливих резервів Української держави. Від використання її ресурсу та застосування чітко визначених організаційно-правових засад залежить дієздатність Української держави. А тому державні службовці мають рівнятись на сучасні тренди, новітні підходи та прагнути успішного результату своєї діяльності та постійно підвищувати свій професійний рівень.

Тренери тренінгу:

Білинська Марина Миколаївна – професор Південноукраїнського Національного Педагогічного Університету Ім. К. Ушинського, доктор наук з державного управління та

Орлова Наталія Сергіївна – професор Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, академік, доктор наук з державного управління детально розглянули:

  • сучасні тренди і виклики для державного управління як джерело змін;
  • зміни в органах державної влади: сучасні тенденції, етапи і ресурси;
  • стратегічний менеджмент як інструмент змін, орієнтованих на результат;
  • проблеми при впровадженні змін в органах прокуратури України;
  • методи та інструменти стратегічного планування.

А також разом із учасниками тренінгу спробували відповісти на запитання:

  • як світові зміни впливають на кожного?
  • як ними управляти?
  • як правильно здійснювати стратегічний менеджмент?
  • як знаходити мотивацію?

Прагнення до оновлення навичок та бажання модернізувати систему – ключові механізми, задіяні під час тренінгу, адже така комбінація сприятиме ефективній роботі державних службовців.

Слава Україні!

Халімончик Богдан