Навчання за програмою «Українською думати, говорити, писати» для прокурорів та державних службовців органів прокуратури

Сьогодні у Тренінговому центрі прокурорів України розпочалося навчання за програмою «Українською думати, говорити, писати» для прокурорів та державних службовців органів прокуратури.

Нам приємно, що започаткований минулого року захід тривалістю у 10 онлайн-тренінгів нині став початком для усвідомлення того, що українська згуртовує нас як націю.

Тренери заходу незмінні. Це – Раїса Ленда, експерт із розвитку мовнокомунікативних навичок та ораторської майстерності в публічній сфері, й Оксана Кабиш – експерт з мовних питань.

Сьогодні з пані Раїсою учасники мали можливість поспілкуватися про концептуальні  положення і проблеми формування та взаємодії мовних структур, мовну ментальність українського народу, націєтвірну та державотвірну функції мови, сучасні підходи до організації мислетвірної і мовнокомунікативної діяльності.

Попереду – ще багато цікавої та корисної інформації для учасників!

Про теми тренінгів і порядок реєстрації на них можна дізнатися  на офіційному сайті ТЦПУ в розділі «Діяльність» – «Календарні плани» – «Для прокурорів». Команда ТЦПУ формує календарні плани тренінгів щомісячно й розміщує їх на сайті 25 числа кожного місяця.

Слава Україні!

Халімончик Богдан