Офлайн-навчання для державних службовців категорій «Б» та «В» органів прокуратури за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Інструменти Googlе в роботі державного службовця. Кібергігієна»

«Коли ви відкриваєте свою електронну пошту на комп’ютері або іншому пристрої, відбувається HTTPS-з’єднання. Це означає, що ваші ім’я користувача й пароль надсилаються через інтернет у зашифрованому вигляді».

Завдяки різноманітним новітнім технологіям та онлайн-інструментам стало значно простіше організувати процеси та швидше досягти очікуваних цілей. Всі знають і користуються браузером «Google».

А чи користуєтесь ви усіма його можливостями ?

Ці та інші питання розглядатимуться на тренінгу, який 27–29 березня проходить у Тренінговому центрі прокурорів України у форматі офлайн-навчання для державних службовців категорій «Б» та «В» органів прокуратури за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Інструменти Googlе в роботі державного службовця. Кібергігієна».

Поради, як не стати жертвою хакерів чи онлайн-шахраїв, та інші лайфхаки у роботі з інструментами Google надала тренер Світлана Маркіна – експерт з комп’ютерних дисциплін, сертифікований тренер з кібергігієни.

Учасники навчання покращили навички та дізнались більше про:

  • правові засади кібергігієни в Україні;
  • безпечне користування мережею «Інтернет»;
  • захист облікових записів та особистих даних в інтернеті;
  • загальну характеристику хмарних технологій Google;
  • можливості Google для інформаційної безпеки;
  • сервіси Google, їхні характеристику та специфіку використання на державній службі в органах прокуратури України;
  • роботу з Google-формами.

Розширюйте свої можливості з дистанційного спілкування та будьте продвинутим юзером своїх знань. А про нас не забувайте та долучайтесь до навчання.

Слава Україні!

Халімончик Богдан