Інформація по закупівлі UA-2023-05-12-011883-a

Посилання на оголошення про проведення переговорної процедури закупівлі в електронній системі закупівель: Інформація по закупівлі UA-2023-05-12-011883-a

Назва предмета закупівлі: Пакети програмного забезпечення для відеоконференцій ZOOM (ДК 021:2015 48510000-6 Пакети комунікаційного програмного забезпечення).

Унікальний номер оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі: UA-2023-05-12-011883-a.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до вимог і положень нормативних і виробничих документів та потреб Тренінгового центру прокурорів України. Характеристики та якість товару повинні відповідати державним стандартам України.

Обґрунтування щодо необхідності придбання пакетів програмного забезпечення для відеоконференцій: програмний продукт Zoom використовується в Тренінговому центрі прокурорів України для відеоконференцій з обміном повідомленнями і передачею контенту в режимі реального часу.
У 2020 році було придбано цей продукт, наразі здійснюється придбання клієнтських ліцензій, що необхідні для підключення користувачів Тренінгового центру прокурорів України до даного програмного продукту. У зв’язку з вищевказаним, придбання ліцензій інших вендорів, відмінних від Zoom, може призвести до зупинки корпоративного відеоконференцзв’язку Тренінгового центру прокурорів України, витрачання додаткових коштів на аналіз/доопрацювання/впровадження нового програмного продукту, призведе до заміни інфраструктури, навчання профільних кваліфікованих спеціалістів, а також користувачів Тренінгового центру прокурорів України.

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунків витрат коштів за КЕКВ 2240 до кошторису на 2023 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі загальнодоступної відкритої цінової інформації, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах постачальників відповідної продукції.

Розмір бюджетного призначення за кошторисом та/або очікувана вартість предмета закупівлі: 202 296,00 грн.

Халімончик Богдан