«Ліпше менше, але краще»: блог заступника директора Тренінгового центру прокурорів України Андрія Орлеана

Нові ідеї надихають!

Андрій Орлеан, заступник директора Тренінгового центру прокурорів України у своєму блозі поділився власними спостереженнями від участі у нещодавньому англомовному тренінговому курсі «Навички складання правових документів» http://surl.li/huvwu.

Команда Тренінгового центру прокурорів України за підтримки постійних партнерів неодноразово організовувала тренінги для прокурорів, де учасники могли отримати нові знання та відтренувати навички написання зрозумілих, структурованих та лаконічних юридичних текстів.

Так, у грудні 2022 року за підтримки посольства США відбувся тренінг «Правовий аналіз & юридичне письмо» з тренером Олегом Кириєвським. А у травні 2023 – тренінговий курс із тренером Стівом Терреттом «Навички складання правових документів», організований ТЦПУ та Консультативною місією ЄС з реформування сектору цивільної безпеки України (EUAM Ukraine).

Отримавши схвальні відгуки прокурорів після проведених тренінгів та виявивши зацікавленість спільноти прокурорів в отриманні знань та відпрацюванні навичок лаконічного та зрозумілого написання юридичних документів, команда ТЦПУ планує й надалі розширювати можливості навчання прокурорів і державних службовців органів прокуратури навичкам юридичного письма та аналізу.

Тому незабаром очікуйте новину про старт чергового тренінгового курсу від команди Тренінгового центру прокурорів України та наших партнерів на офіційному сайті ТЦПУ та у соціальних мережах.

Слава Україні!

 

Халімончик Богдан