Тренінговий центр прокурорів України та Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем» підписали Меморандум по співробітництво

Сьогодні, 26 червня 2023 року, директор Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова та Голова правління Асоціації жінок-юристок України «Юрфем» Христина Кіт, підписали меморандум про співробітництво.

Команда Тренінгового центру прокурорів України вже тривалий час співпрацює з «Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» у підготовці матеріалів і проведенні тренінгів для прокурорів щодо особливостей розслідування фактів сексуального насильства в умовах збройного конфлікту, гендерно зумовленого та сексуального насильства.

Окрім цього, представники ТЦПУ та «Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем» у межах роботи експертної групи за напрямом СНПК Міжвідомчої робочої групи з питань розслідування злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, при Офісі Генерального прокурора розробили та поширили пам’ятки для прокурорів і слідчих щодо ідентифікації та розслідування окремих форм сексуального насильства, пов’язаного зі збройним конфліктом.

Невдовзі очікуйте новини про спільні проєкти на вебсайті Тренінгового центру прокурорів України, Facebook-сторінці, Youtube-каналі та телеграм-каналі «Професійні інвестиції».

Слава Україні!

Халімончик Богдан