Вже вдруге цього місяця відбувся триденний тренінг «Правовий аналіз & юридичне письмо»

14 липня завершився триденний тренінг «Правовий аналіз & юридичне письмо», який команда Тренінгового центру прокурорів України у партнерстві з Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні провели цього місяця вже удруге.

Юридичні документи мають бути чіткими й ефективними для економії часу суддів, протилежної сторони та зменшення тривалості розгляду справи або кримінального провадження. Стислий і структурований документ нескладно створити за допомогою використання простих та зрозумілих речень, тез і висновків. А практичною метою ефективного юридичного письма є доведення правильності викладеної правової позиції.

Детально про методи правового аналізу й особливості юридичного письма учасники дізналися від тренера Олега Кириєвського – викладача Школи права Українського католицького університету керівного партнера АО «First Chair Legal».

Команда Тренінгового центру прокурорів України та Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні сподіваються, що удосконалені вміння й навички правового аналізу і юридичного письма учасники застосовуватимуть у професійній діяльності під час написання процесуальних документів у кримінальному провадженні.

Про усі заходи Тренінгового центру прокурорів України можна дізнатися на офіційному сайті, Facebook-сторінці, Youtube-каналі та з офіційних месенджерів.

Слава Україні!

Халімончик Богдан