У Тренінговому центрі прокурорів України стартувало двомісячне навчання для прокурорів-стажистів окружних прокуратур

Сьогодні прокурори – стажисти окружних прокуратур вирушили у двомісячну навчальну подорож у стінах Тренінгового центру прокурорів України.

Упродовж цього часу прокурори-стажисти пройдуть інтенсивну первинну підготовку для отримання необхідних теоретичних знань.

Майбутніх прокурорів на професійні звершення надихнули:

  • заступник генерального прокурора Дмитро Вербицький,
  • директор Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова,
  • заступник голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Павло Отвіновський та
  • радник Генерального прокурора Володимир Сущенко.

Дмитро Вербицький, заступник Генерального прокурора: «Шлях роботи у прокуратурі буде тернистим, бо більшість з вас проходитимуть стажування у регіонах де ведуться бойові дії. – це величезний досвід, роботи на всіх напрямках»

Олеся Отраднова, директор Тренінгового центру прокурорів України: «Прокуратура – державна інституція, що пройшла найбільше ціннісних трансформацій. Головна місія прокурора – бути представником українського народу у кримінальному процесі.

 Це неймовірно приємно і водночас відповідально, що знайомство з сучасною прокуратурою для вас розпочинається саме з Тренінгового центру прокурорів України. Ми ретельно готувались та формували програму підготовки так, щоб ви максимально отримали ті знання та навички, які вам будуть необхідні у вашій подальшій діяльності. Ми уважно підбирали тренерський склад, щоб навчання для вас було і цікавим, і корисним. З вами будуть працювати експерти Ради Європи, судді Верховного суду, досвідчені прокурори. Тренінговий центр прокурорів України завжди допоможе вам опанувати знання та навички, а успіх процесу залежатиме від вас»

Про деталі проходження первинної підготовки у Тренінговому центрі прокурорів України розповіла команда ТЦПУ:

  • Андрій Орлеан, заступник директора – про особливість навчання фахівців у сфері юстиції у ТЦПУ:

«Тренінговий центр прокурорів України сфокусований на вашому розвитку та побудові міцного фундаменту знань та вмінь. Запрошуємо пройти нелегкий, але дуже цікавий шлях навчання разом з командою ТЦПУ. Ми постійно супроводжуватимемо вас та надамо всебічну підтримку.»

  • Дмитро Лотюк, начальник аналітичного відділу підготовки прокурорів – про зміст первинної підготовки прокурорів-стажистів;
  • Неля Лісова, начальник відділу організації підготовки кадрів прокуратури – про організаційні аспекти первинної підготовки;
  • Марина Ткаченко, консультант аналітичного відділу підготовки прокурорів – про особливості користування “Порталом дистанційного навчання ТЦПУ”.

Команда Тренінгового центру прокурорів України радо вітає усіх прокурорів-стажистів і впевнена, що ці два місяці пройдуть у продуктивній, цікавій та дружній атмосфері, прокурори-стажисти отримають нові знання для ефективної роботи в окружних прокуратурах та притягнення усіх винних до відповідальності!

Ми систематично інформуватимемо вас про успіхи та досягнення прокурорів-стажистів під час навчання у Тренінговому центрі прокурорів України.

Разом до перемоги!

Халімончик Богдан