У Тренінговому центрі прокурорів України відбувся онлайн тренінг «Надання першої домедичної допомоги»

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, близько 20 % усіх загиблих в аваріях і катастрофах можна було б урятувати, надавши своєчасну та кваліфіковану першу допомогу.

Знання та вміння надавати першу домедичну допомогу в умовах війни не лише рятує життя, а й збільшує шанси постраждалого на позитивний прогноз і запобігає розвитку можливих ускладнень.

Тож 30 серпня у Тренінговому центрі прокурорів України за участю тренерів – фахівців департаменту першої допомоги Товариства Червоного Хреста України Ольги Висоцької та Олени Кандиби відбувся онлайн-тренінг «Надання першої домедичної допомоги».

Тренери поділилися із учасниками своїм професійним досвідом і продемонстрували, як надавати першу допомогу в екстремальних і надзвичайних ситуаціях та який алгоритм дій врятування і збереження життя людини у невідкладному стані. А також обговорили надання першої допомоги постраждалим і пораненим у невідкладних станах у надзвичайних ситуаціях.

Модератор заходу: Інна Бевзюк – консультант аналітичного відділу підготовки прокурорів Тренінгового центру прокурорів України.

Уміти надавати першу домедичну допомогу має кожний. Можливо, саме ви зможете врятувати чиєсь життя.

Слава Україні!

Халімончик Богдан