Інформація по закупівлі UA-2023-10-25-004746-a

Посилання на оголошення про проведення переговорної процедури закупівлі в електронній системі закупівель: Інформація по закупівлі UA-2023-10-25-004746-a

Назва предмета закупівлі: Послуги з перевезення, зберігання та утилізації відпрацьованої, списаної та непридатної для користування комп’ютерної, побутової, офісної, обчислювальної та іншої техніки (ДК 021:2015 90510000-5 — Утилізація/видалення сміття та поводження зі сміттям).

Унікальний номер оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі: UA-2023-10-25-004746-a.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:
Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.
Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби — планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість надання послуг відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.
1. Строк надання послуг: не пізніше 05.12.2023 р.
2. Місце збирання Відходів: 04050, м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81-Б.
3. Вивезення та переробка (утилізація) шляхом знешкодження чи переробки відходів, в тому числі небезпечних складників – забруднювачів довкілля, відпрацьованої, списаної та непридатної для користування комп’ютерної, побутової, офісної, обчислювальної та іншої техніки, виділення дорогоцінних, чорних та кольорових металів за середньо ринковими цінами та дорогоцінних металів за цінами Державної скарбниці України НБУ, транспортування списаного обладнання до місця утилізації. Утилізація відходів – передача отриманих у результатів переробки матеріалів і комплектуючих на подальшу переробку та повторне використання в якості вторинних матеріальних чи енергетичних ресурсів або зберігання.

Обов’язкове повернення коштів за вилучені дорогоцінні метали за цінами НБУ, чорні та кольорові метали за середньо ринковими цінами на розрахунковий рахунок Замовника (у разі їх виявлення).
Ціна утилізації однієї одиниці майна повинна бути сформована з урахуванням витрат на завантаження, розвантаження, винесення з приміщень, розбирання, транспортних та інших витрат.
Виконавець повертає Замовнику вартість дорогоцінних, чорних та кольорових металів, в переданому на утилізацію майні згідно Паспорту кінцевої переробки шляхом безготівкового перерахування коштів на спеціальний розрахунковий рахунок Замовника відкритий в Головному управлінні Державної казначейської служби України в м. Києві № UA578201720313201001204158935, у термін до 14 (чотирнадцяти) робочих днів з моменту підписання Сторонами акта приймання-передачі майна, яке підлягає утилізації, але не пізніше 05.12.2023. Вартість чорних та кольорових металів визначається за середньо ринковими цінами, вартість ДМ визначається за закупівельними цінами на ДМ, які встановлені Державною скарбницею НБУ.

Обґрунтування щодо необхідності процедури закупівлі: Закупівля здійснюється у зв’язку з тим, що наявне майно не використовується Тренінговим центром прокурорів України, є морально застарілим і фізично зношеним, а також таким, що не виявилося можливим безоплатно передати іншим державним підприємствам, установам, організаціям у встановленому законодавством порядку.

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунків витрат коштів за КЕКВ 2240 до кошторису на 2023 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі визначена на основі наданих цінових пропозицій. Очікувана вартість включає вартість послуг з урахуванням всіх податків та зборів, а також інших витрат, що необхідні для надання послуг.

Розмір бюджетного призначення за кошторисом та/або очікувана вартість предмета закупівлі: 17 483,00 грн.

Халімончик Богдан