Інформація по закупівлі UA-2024-02-05-009292-a

Посилання на оголошення про проведення процедури закупівлі в електронній системі закупівель:
Інформація по закупівлі UA-2024-02-05-009292-a

Назва предмета закупівлі: Послуги з технічного обслуговування та/або ремонту транспортних засобів (ДК 021:2015-50110000-9 – Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання).

Унікальний номер оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі: UA-2024-02-05-009292-a.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до вимог і положень нормативних і виробничих документів та потреб Тренінгового центру прокурорів України.
Строк (термін) надання послуг: до 20 грудня 2024 року.
Місце надання послуг: м. Київ, СТО виконавця
Кількість: 200 людино/годин

Вимоги до надання послуг Послуги з технічного обслуговування і ремонту дорожньо-транспортних засобів (далі – ДТЗ) Замовника повинні відповідати вимогам «Правилам надання послуг з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів», затверджених наказом Міністерства інфраструктури України від 28.11.2014 № 615, порядку їх проведення, визначеному Положенням про технічне обслуговування і ремонт дорожніх транспортних засобів автомобільного транспорту, затвердженим наказом Міністерства транспорту України № 102 від 30.03.1998 та інструкцій заводів – виробників ДТЗ.

Під «технічним обслуговуванням» розуміється комплекс робіт, передбачених експлуатаційними документами, які виконуються з метою підтримки працездатності автомобілів, їх комплектуючих, матеріалів, вузлів, деталей тощо.

Під «ремонтом» розуміється відновлення працездатності автомобілів, в тому числі із заміною запасних частин (комплектуючих, агрегатів, матеріалів, вузлів, деталей тощо).

Під «запасними частинами» розуміється – запчастини, комплектуючі, агрегати, матеріали, вузли, деталі тощо.

Метою надання послуг з ремонту і технічного обслуговування автомобілів є підтримання в технічно-справному стані автомобілів для забезпечення їх безперебійної роботи.

Строк (термін) надання послуг: до 20.12.2024.

Місце надання послуг: за місцем знаходження станції технічного обслуговування (далі – СТО).

Для скорочення експлуатаційних витрат та оптимізації робочого часу СТО повинна знаходитись в межах м. Києва, на відстані надання послуг – не більше 5 км по маршруту переміщення транспортних засобів дорогами загального користування від місцезнаходження автомобілів Замовника (місце знаходження: Україна, 04050 Київ, вулиця Юрія Іллєнка, 81-Б) та мати зручні прямолінійні під’їзди  (на підтвердження надати довідку із планом-схемою проїзду, а також копію документа, що підтверджує місцезнаходження за однією адресою виробничих приміщень СТО та складу запасних частин Учасника (копія свідоцтва про  право власності приміщень або копія договору оренди приміщень, при цьому термін дії договору оренди повинен бути не менше терміну дії договору про закупівлю).

Кількість (обсяг) послуг, що є предметом закупівлі: 200 людино/годин.

Вартість Послуг складається:

–   з вартості робіт з ремонту і технічному обслуговуванні – не більше 45 % від ціни тендерної пропозиції;

– з вартості запасних частин, витратних матеріалів, які необхідно замінити або використати при наданні відповідних послуг – не більше 55 % від ціни тендерної пропозиції.

Сума вартості тендерної пропозиції має розраховуватись з урахуванням ПДВ.

Загальна кількість послуг, визначаються замовником згідно фактичної потреби.

Вимоги до СТО, де будуть надаватися Послуги:

СТО Учасника повинно мати:

– Приміщення для оформлення замовлень та очікування клієнтів;

– Власний склад автозапчастин, акумуляторних батарей, витратних матеріалів, паливно-мастильних матеріалів та автошин за однією адресою місцезнаходження приміщень СТО, із запасом запчастин не менше 80% номенклатурного переліку на кожну модель автомобіля Замовника;

– Відповідну організаційну структуру (приймальний відділ, відділ запчастин, особу, відповідальну за якість виконаних робіт), що підтверджується копією штатного розпису;

– Кімнату очікування для водіїв, яка обладнана монітором, з можливістю спостерігання  за ходом ремонту автомобіля без знаходження водія в цеху, для запобігання травмування в робочій зоні. На підтвердження відповідності вимогам безпеки надати фото-підтвердження кімнати очікування для водіїв.

З метою забезпечення надання повного спектру послуг з ремонту та технічного обслуговування автомобілів за однією адресою Учасника, СТО Учасника повинна відповідати нижчевказаним вимогам Замовника та мати власне або орендоване обладнання для ремонту та обслуговування транспортних засобів Замовника за однією адресою  (Замовник має право додатково перевірити відповідність Учасника вказаним вимогам та скласти акт відповідності. Обладнання, яке знаходиться у власності інших юридичних або фізичних осіб з іншим місцезнаходженням, розглядатися не буде):

– Не менше 10 підйомників, у тому числі підйомники вантажопід’ємністю 4 та 5 т;
– Спеціалізований діагностичний прилад (для діагностування електронних систем АВS, ЕSР, АSR;  та програмування блоків керування автомобілів Замовника);
– Комп’ютерний стенд для діагностики ходової частини автомобіля;
– Комп’ютерний стенд для регулювання кутів розвалу і сходження коліс 3D;
– Обладнання для проведення балансування коліс та шиномонтажу;
– Стенд для контролю та регулювання світла фар;
– Обладнання для діагностики та очищення форсунок інжекторів зі зняттям;
– Обладнання для діагностики та очищення форсунок інжекторів без зняття;
– Обладнання для ремонту та діагностики автоматичних та механічних коробок передач;
– Пересувний підіймач для трансмісій та агрегатів не менше 1,2 т. Пересувний ліфт підйомник для демонтажу КПП та моторів;
– Обладнання для проведення капітальних ремонтів двигунів і головок блоку;
– Обладнання для проведення ремонту та діагностики коробок передач;
– Гальмівний стенд для перевірки гальмівних сил автомобіля з вимірювачем часу спрацювання гальм;
– Пристрій для заміни гальмівної рідини;
– Обладнання для ремонту бензинових та дизельних паливних систем;
– Обладнання для ремонту та заправки кондиціонерів;
– Пост мийки автомобілів;
– Стенд контролю ходової частини автомобілів;
– Стенд для перевірки амортизаторів;
– Стенд для проточки гальмівних дисків без демонтажу;
– Вимірювач світло пропускання скла;
– Димомір;
– Вимірювач рівня звуку в салоні автомобіля;
– Газоаналізатор;
– Течешукач;
– Прилад для вимірювань люфту керма автомобілі.

Вимоги до якості та обсягу Послуг, що надаються СТО:

Якість Послуг повинна відповідати технічним вимогам, загальноприйнятим умовам надання такого роду послуг та чинному законодавству України.

СТО повинна представляти весь комплекс послуг з технічного обслуговування та ремонту ТЗ відповідно до вимог заводу-виробника.

Конкретний перелік та вартість Послуг, перелік запасних частин та витратних матеріалів, що надаються замовнику, строк надання Послуг визначається у наряд-замовленні при кожному прийманні ТЗ на СТО.

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунків витрат коштів за КЕКВ 2240 до кошторису на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі загальнодоступної відкритої цінової інформації, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі.

Розмір бюджетного призначення за кошторисом та/або очікувана вартість предмета закупівлі: 215 305,56 грн.

Халімончик Богдан