Інформація по закупівлі UA-2024-03-06-005361-a

Посилання на оголошення про проведення переговорної процедури закупівлі в електронній системі закупівель: Інформація по закупівлі UA-2024-03-06-005361-a

Назва предмета закупівлі: Послуги з технічного обслуговування і ремонту організаційної техніки (послуги з технічного обслуговування і ремонту поліграфічної техніки; заточування ножів для паперорізальної машини) (ДК 021:2015-50310000-1 – Технічне обслуговування і ремонт офісної техніки).

Унікальний номер оголошення про проведення конкурентної процедури закупівлі: UA-2024-03-06-005361-a.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до вимог і положень нормативних і виробничих документів та потреб Тренінгового центру прокурорів України.

Строк (термін) надання послуг: до 20 грудня 2024 року.

Місце надання послуг: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81-б

№ з/п Обслуговування обладнання Обсяг послуг Введення в експлуатацію Кількість обладнання, од.
1. Обслуговування різака гідравлічного гільйотинного типу ЕВА 721 – 06LT 10 2013 1
2. Обслуговування машини для виготовлення обкладинок Kisun Digi Caser 10 2013 1
3. Обслуговування книжкового пресу Kisun Air Book Press 10 2013 1
4. Обслуговування машини для вакуумного пакування COMPACK 5800 10 2013 1
5. Обслуговування ламінатора відбитків цифрового друку KOMFI Junior 36 10 2013 1
6. Обслуговування брошурувального комплексу Morgana DocuMaster Pro 10 2013 1
7. Обслуговування машини для висічки та тиснення TYMQ 750 10 2013 1
8. Заточування ножа до різальної машини гільйотинного типу ЕВА 721 – 06LT; довжина робочої частини – 720 мм 10 1

Перелік послуг з обслуговування та ремонту обладнання:

– надання технічних консультацій з експлуатації обладнання, та/або перевірку функціонування всіх систем/ блоків/ вузлів/ пристроїв обладнання згідно з технічною документацією виробника обладнання, та/або ремонт, та/або налагодження обладнання;

– ремонт та налагодження обладнання включає в себе визначення причини несправності (діагностику), регулювання та наладку обладнання, у разі необхідності, що встановлюється Виконавцем, заміну несправних частин обладнання, в межах вартості послуг Договору;

– час реагування на виклик працівників відповідної кваліфікації до 8 робочих годин, без зміни вартості договору;

– вартість матеріалів, запчастин, ремонт обладнання, матеріальних ресурсів Виконавця в межах вартості послуг Договору;

– переміщення ножів до місця виконання робіт Виконавцем, у супроводі відповідальної особи  Замовника, процедура заточування з використанням устаткування призначених для заточування ножів гільйотинного типу.

Вимоги до надання послуг

  1. Надання технічних консультацій з експлуатації обладнання, та/або перевірку функціонування всіх систем/ блоків/ вузлів/ пристроїв обладнання згідно з технічною документацією виробника обладнання, та/або ремонт, та/або налагодження обладнання.
  2. Замовлення послуги Виконавця по телефону чи електронній пошті, припускається виконання послуг на території Виконавця, якщо це необхідно, або на території Замовника (місце знаходження обладнання).
  3. Ремонт та налагодження обладнання здійснюється виключно у випадку встановлення Виконавцем несправності у обладнанні після здійсненої Виконавцем перевірки функціонування обладнання. Ремонт та налагодження обладнання включає в себе визначення причини несправності (діагностику), регулювання та наладку обладнання, та, у разі необхідності, що встановлюється Виконавцем, заміну несправних частин обладнання, в межах вартості послуг Договору.
  4. Час реагування на виклик працівників відповідної кваліфікації для ремонту, налагоджування обладнання до 8 робочих годин, без зміни вартості Договору.
  5. Виконавець гарантує належну якість використаних у послугах власних матеріальних ресурсів, інструментів, устаткування.
  6. Вартість матеріалів, ремонт обладнання, матеріальних ресурсів Виконавця в межах вартості послуг Договору.

7 Послуги з ремонту і технічного обслуговування поліграфічної техніки, а також заточування ножів виконуються з дотриманням вимог техніки безпеки.

  1. Вимоги до заточування ножів для паперорізальної машини: переміщення ножів до місця виконання робіт Виконавцем, у супроводі відповідальної особи Замовника, процедура заточування з використанням устаткування призначених для заточування ножів гільйотинного типу.

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунків витрат коштів за КЕКВ 2240 до кошторису на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі загальнодоступної відкритої цінової інформації, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та наданих комерційних пропозицій.

Розмір бюджетного призначення за кошторисом та/або очікувана вартість предмета закупівлі: 92 500,00 грн.

Халімончик Богдан