Training of Trainers – ToT

Триденний «Тренінг для тренерів» (Training of Trainers – ToT), що тривав із 14 по 16 вересня 2020 року, завершився.

«Тренінг для тренерів» складався із трьох частин: «Цілі і структура тренінгу», «Тренерські методи», «Методика завершення тренінгу».

Цей тренінг за підтримки Ради Європи розроблено для тих, хто планує стати тренерами Тренінгового центру прокурорів України, а також для тих, хто ставить за мету навчити майбутніх тренерів методикам розробляння і проведення тренінгів для прокурорів із використанням інноваційних освітніх методів. Під час тренінгу було використалано такі методи, як: дискусія, мозковий штурм, групова робота, кейс-метод, рольова гра, мінілекція, розминка, фасилітація.

Навчання проводила  бізнес-тренерка, HR-консультантка,  фасилітаторка  Наталія Римар.

У заході взяли участь 15 майбутніх тренерів. По закінченню триденного тренінгу всі учасники отримали сертифікати про його проходження.

Захід відбувся з дотриманням карантинних обмежень, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами від 2 вересня 2020 року № 791).

Нефьодова Дар'я