День працівників прокуратури

1 грудня в Офісі Генерального прокурора відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників прокуратури за участю Президента України Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова привітала усіх присутніх з професійним святом, а також представила детальний звіт за результатами проробленої роботи.

Президент України Володимир Зеленський наголосив на відповідальності прокурорської роботи, а також нагадав усім присутнім, що суспільство очікує від них на позитивні зміни.

Під час своєї промови він зазначив, що професійне свято – це час сказати спасибі тим, чия праця є однією з найневдячніших, проте надзвичайно потрібних.

Ірина Валентинівна подякувала директору Тренінгового центру прокурорів України Олесі Отрадновій за бездоганну організацію та проведення Всеукраїнського конкурсу студентських творчих та/або наукових робіт «Прокуратура та громадські активісти: чи можливе налагодження взаємодії» й особисто нагородила переможців дипломами.

Нефьодова Дар'я