Тренінг «Проєктний менеджмент: Тренінг як проєкт»

17 грудня 2020 року відбувся тренінг для співробітників Тренінгового центру прокурорів України – «Проєктний менеджмент: Тренінг як проєкт».

Консультанти та експерти аналітичного відділу підготовки прокурорів Тренінгового центру прокурорів України пройшли одноденний тренінг з проєктного менеджменту, тренеркою якого стала Алла Мукшименко.

Алла Мукшименко – консультантка Ради Європи, голова ГО «Всеукраїнський центр правової допомоги «Громадський захисник».

Учасники тренінгу розглянули основні процеси керування проєктом, отримали практичні поради, сформували навички задля підвищення якості підготовки тренінгових програм. Тренерка провела інтерактивні міні вправи, вправи на діагностику сприйняття часу та рівня працездатності й поділилась програми та додатками для проєктного менеджменту.

 

Даний захід був надзвичайно важливим в контексті підготовки нових тренінгів для прокурорів та державних службовців органів прокуратури.

Тренінг був організований за підтримки проєкту Ради Європи «Дотримання прав людини в системі кримінальної юстиції України», що впроваджується в рамках Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 роки.

Нефьодова Дар'я