Підписання Меморандуму про співробітництво між Тренінговим центром прокурорів України та Всеукраїнською ГО «Комісія з журналістської етики»

21 січня 2021 року директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова та президент Всеукраїнської громадської організації «Комісія з журналістської етики» Олексій Погорєлов підписали меморандум про співробітництво.

Від Тренінгового центру прокурорів України на підписанні вказаного меморандуму також були присутні заступник директора Андрій Орлеан і начальниця відділу зовнішніх зв’язків Анастасія Маркелова.

«Ми отримали схвальні відгуки після тренінгів, які проводили як тренери працівники Комісії з журналістської етики. Взагалі прокурорів необхідно тренувати спілкуватися з журналістами, зокрема і тому, як реагувати на їхні запити. Прокурорам, дійсно, не вистачає такої інформації, відповідних навичок», – наголосила Олеся Отраднова.

«Важливо звертати увагу і журналістів, і прокурорів на етичні стандарти», – додав Олексій Погорєлов.

Консолідована робота двох інституцій позитивно впливатиме на вдосконалення роботи прокурорської та журналістської спільнот.

Нефьодова Дар'я