Розширюємо вектори міжнародного співробітництва

23 березня 2021 року для обміну практичним досвідом до Тренінгового центру прокурорів України завітали:

Марк Дотторе – президент та головний виконавчий директор компанії Dottore Companies LLC;

Камілла Дотторе – директор з розвитку бізнесу компанії Dottore Companies LLC;

Алек Ель Камхаві – старший науковий співробітник Інституту фінансової бездоганності Юридичного факультету Університету Кейс Вестерн Резерв (Клівленд, Огайо, США);

Дмитро Демідов – директор Crime Stoppers Ukraine, член наглядової ради Crime Stoppers International;

Сергій Дяговченко – адвокат, юрист-міжнародник адвокатського об’єднання «АКТІО».

Тренінговий центр прокурорів України представляли директорка Олеся Отраднова, заступник директора Андрій Орлеан, начальниця відділу зовнішніх зв’язків Анастасія Маркелова, головний спеціаліст цього відділу Михайло Ямпольський та начальник аналітичного відділу підготовки прокурорів Дмитро Лотюк.

У ході робочої зустрічі були визначені вектори співробітництва у сфері спільного проектування тренінгових модулів та курсів на основі кейс стаді, який є одним із пріоритетних- методів професійного навчання прокурорів.

Пан Дотторе поділився досвідом компанії Dottore Companies LLC (Клівленд, Огайо, США), яка спеціалізується на конкурсному управлінні майном боржників та спірним майном. Пан Дотторе є Головним конкурсним керуючим Окружного суду США в Північному окрузі Огайо, а також призначений представником цього суду в новій федеральній програмі щодо звернень стягнень на майно. Окрім цього пан Дотторе призначений до Комісії з відбору та перепризначення магістрантів (мирових суддів) цього окружного суду, а також aрбітражний керуючий, медіатор та фахівець із врегулювання криз на Середньому Заході США.

Відтак, знання та досвід пана Дотторе можуть бути цікавими працівникам українських правоохоронних органів.

Нефьодова Дар'я