Зустріч із Генеральним прокурором Словацької Республіки

До Тренінгового центру прокурорів України 2 червня 2021 року з офіційним візитом завітала делегація зі Словацької Республіки на чолі з Генеральним прокурором Марошем Жилінкою.

До складу словацької делегації входили: Генеральний прокурор Марош Жилінка, заступник Генерального прокурора Йозеф Кандера, співробітник Генеральної прокуратури Маріо Потучек.

Також на зустрічі були присутні Почесний консул Словацької Республіки в Україні Станіслав Обіцький та заступник начальника управління у кримінальному провадженні прокуратури м. Києва Дмитро Власов.

Від Тренінгового центру прокурорів України участь брали: директорка – Олеся Отраднова, заступники директора – Андрій Яковлєв та Андрій Орлеан; начальниця відділу зовнішніх зв’язків – Анастасія Маркелова та головний спеціаліст цього ж відділу – Олександр Твердохліб.

Під час зустрічі працівників Генеральної прокуратури Словаччини та Тренінгового центру прокурорів України словацька делегація мала змогу ознайомитися з роботою Тренінгового центру прокурорів України. Також були обговорені основні моменти подальшої співпраці та розвитку у навчально-практичній сфері. Зокрема, голові словацької делегації Генеральному прокурору Словацької Республіки Марошу Жилінці був представлений Меморандум про співпрацю між Тренінговим центром прокурорів України та Судовою академією Словацької Республіки для подальшого підписання словацькою стороною.

 

Нефьодова Дар'я