Директорка ТЦПУ – панелістка Конференції «Реформа прокуратури України 2019-2021 років: здобутки та подальші кроки»

Олеся Отраднова – панелістка Конференції високого рівня «Реформа прокуратури України 2019-2021 років: здобутки та подальші кроки».
28 вересня 2021 року директорка Тренінгового центру прокурорів України Олеся Отраднова висвітлила можливості професійного розвитку в органах прокуратури під час роботи панелі «Ефективність та професіоналізм прокурорської діяльності як ключовий орієнтир для подальшого розвитку прокуратури».
«Нам вдалося закріпити справедливий підхід до професійного розвитку прокурорів та державних службовців органів прокуратури, забезпечивши добровільність вибору тематик тренінгових курсів, необхідних для підвищення ефективності та професіоналізму працівників прокуратури. Інституційна трансформація прокуратури дала поштовх для концептуальних змін системи підвищення кваліфікації прокурорів.
Переконана, що ці зміни дозволять нам на належному рівні підтримувати діяльність Тренінгового центру прокурорів України на якісно новому рівні», – акцентувала директорка.
ТЦПУ на заході представляли заступник директора Андрій Орлеан та начальниця відділу зовнішніх зв‘язків Анастасія Маркелова.
Нефьодова Дар'я