Нормативно-правове регулювання державної служби в органах прокуратури

2 вересня 2021 року завершилось онлайн-навчання для державних службовців категорії „В” органів прокуратури за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації „Нормативно-правове регулювання державної служби в органах прокуратуриˮ (обсяг програми – 1 кредит ЄКТС).
Навчання тривало з 31 серпня по 2 вересня 2021 року.
2 вересня учасники прослухали такі теми: “Етика державного службовця. Професійна етика державного службовця органів прокуратури” та “Діловий етикет у професійній діяльності державного службовця органів прокуратури”.
Державні службовці удосконалили знання з питань законодавства про державну службу, необхідних для ефективного виконання посадових обов’язків, безпосередньо пов’язаних з виконанням завдань і функцій органів прокуратури, а також підвищать рівень компетентності в ефективній реалізації професійної діяльності державного службовця, роботі з інформацією, прийнятті ефективних рішень, розвиток умінь та навичок щодо розкриття публічної інформації, з виокремленням з неї службової та конфіденційної, а також дотриманням прав особи на захист персональних даних.
Навчання провели:
Валерій Кравчук – прокурор відділу запобігання правопорушенням в органах прокуратури управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора, кандидат юридичних наук;
Інна Гурова  – докторант кафедри культурології НПУ імені М.П. Драгоманова, кандидат історичних наук, доцент.

 

Нефьодова Дар'я